Over de media heb ik (n)iets te zeggen

 

‘Over de Media heb ik niets te zeggen’ zo titelde het boek van mijn vorige baas en toenmalig Vlaams Minister van Media, Sven Gatz. Met die titel bedoelde hij dat een minister van Media geen noemenswaardige macht over de media heeft. Of toch heel weinig. En dat is ook maar goed zo! Media moet in zijn essentie volledig vrij zijn, zonder enige vorm van politieke inmenging.

Lees meer...

Over Gentse Mobiliteitsdossiers

 

Vanuit het Vlaams Parlement hou ik een vinger aan de pols over belangrijke mobiliteitsdossiers die Gent aanbelangen. Zo stelde ik bijvoorbeeld vragen aan de Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) over de nieuwe Meulestedebrug, de verbreding van de Antoon Catriestraat en de spoorverbinding tussen Gent en Terneuzen.

Lees meer...

Het werk in Gent

 

Ook in Gent blijf ik uiteraard actief. Enkele zaken die mij lokaal nauw aan het hart liggen zijn groene mobiliteit in Gent en de voorziening van dierenbegraafplaatsen. Ik deed voor beiden dan ook een oproep aan de bevoegde schepenen.

Lees meer...

Kom mij bezoeken in het Vlaams Parlement

 

Op 26 mei van vorig jaar ben ik voor de eerste maal verkozen als Vlaams volksvertegenwoordiger. Ik zet me sindsdien keihard in en het Vlaams Parlement is zowat mijn tweede thuis geworden.

Maar het is vooral ook jóuw huis.

Lees meer...