Stephanie D'Hose

Een nieuwe voorzitter, een nieuw partijbestuur, een nieuwe windů

Zoals u weet lopen deze week de voorzittersverkiezingen en de verkiezing van het partijbestuur. Een moment waarop keuzes gemaakt moeten worden. Wij moeten als liberale partij zelfverzekerd onze eigen koers uitstippelen. Want alleen wij zijn in staat de liberale belofte waar te maken.

Als je wil, kan je vooruit raken in het leven. Alleen is dat geloof bij te veel mensen vandaag zoek. Hebben mensen te vaak het gevoel dat ze ter plaatse trappelen. Voor hen staan wij ’s morgens op. Maken wij die liberale belofte weer waar. Hoe? Met expertise, voor een beleid van kansen.

Willen we de mensen van vandaag aanspreken? Dan moeten we spreken met leden en niet-leden. Politiek is vandaag meer dan ooit een ver-van-mijn-bedshow geworden voor veel mensen. Vanuit het partijbestuur kan ik ervoor zorgen dat die stemmen tot in Brussel komen. En Brussel bij de mensen.

Samen met Sihame El Kaouakibi en Gwendolyn Rutten ben ik kandidaat voor het partijbestuur van Open Vld. Vernieuwing, expertise en ervaring. Daarvoor kan je op ons rekenen! Bekijk mijn filmpje met Gwendolyn en Sihame hier.

Terug naar nieuwsbrief