Stephanie D'Hose

Samen verspreiden we een beetje warmte!

De feestdagen zijn warme dagen. Niet alleen omdat we gezellig onder een dekentje naar Home Alone kunnen kijken, maar ook door alle acties voor goede doelen die georganiseerd worden. Iedereen toont zich van zijn mooiste, meest hartverwarmende kant. Daarom deze speciale nieuwsbrief: met deze acties tonen we dat niemand er alleen voor staat, hoe moeilijk de tijden soms ook mogen zijn. Samen zetten we een stapje naar een mooiere wereld. Je doet toch mee?

Zet Gent in vuur en vlam!

 

De Warmste Week is geen groot volksfeest dit jaar, maar dat mag ons niet tegenhouden toch nog warmte te verspreiden. In het hele land doen mensen kleine en grote acties om elkaar een hart onder de riem te steken. Ik doe ook mee: samen met mijn lief trek ik mijn loopschoenen aan en teken ik een vlam over onze stad.

Lees meer...

Solidaire Senaat

 

Ieder jaar zet het personeel van de Senaat een solidariteitsactie op poten, en dit rare jaar hield hen niet tegen dat ook nu opnieuw te doen. Er werd al meer dan 3000 euro ingezameld ten voordele van het Rode Kruis en Le Croix Rouge de Belgique! Ook mijn medewerkers willen een steentje en een centje bijdragen. Ze verkopen prachtige mondmaskers ter waarde van €30 van ontwerpster Miet Crabbé.

Lees meer...

Letís tick together

 

Het nationale slotritueel van kunstencentrum Vooruit (of hoe heten ze tegenwoordig?) is even simpel als geniaal: samen op afstand maken we muziek! Op woensdag 30 december om 20u stipt gooien we deuren en ramen open. Neem een glas en lepel, en oefen vooraf via letsticktogether.be. Zet op 30 december de livestream op en tik mee!

De (w)armste week

 

We doen ons best om de feestdagen ondanks de crisis toch een beetje sprankelend te maken, maar voor veel mensen wordt de laatste week van het jaar niet de warmste maar de armste week. Daarom doet het Gents Solidariteitsfonds dit jaar een heel speciale inzamelactie, samen met cirQ en Covitesse 6.

Lees meer...